Liity jäseneksi

Mikäli olet kiinnostunut sukellustoiminnasta ja haluat liittyä seuramme jäseneksi, ota yhteyttä jäsensihteeriimme, tai täytä alla oleva jäsentietokaavake.

Kerro hakemuksessasi myös mitä kautta kuulit seurasta, tai kuka sinua suositteli. Nousun hallitus käsittelee anomukset ja lähettää hyväksytyille ilmoituksen jäsenyydestä sähköpostitse. Hyväksymisilmoituksen mukana tulee pankkisiirto, jonka maksamalla varmistat jäsenyytesi.

Lisätietoja seuramme toiminnasta antavat toimihenkilöt.

Hakemus jäseneksi

Nimi *

Puhelin *

Sähköposti *

Sukellusluokitus: (jos on)

Sukelluskokemus: (jos on)

Ennakko-odotukseni seuratoiminnasta:

Mistä kuulit seurasta:


 

Nousu kuuluu Sukeltajaliittoon

Sukeltajaliitto ry on sukellusharrastuksen johtava asiantuntija ja edunvalvoja Suomessa. Nousu kuuluu Sukeltajaliittoon, mikä tarkoittaa, että toimimme Sukeltajaliiton ohjeiden mukaisesti ja kaikki jäsenemme ovat Sukeltajaliiton jäseniä.

Noudatamme sukeltamisessa Sukeltajaliiton laatimia turvaohjeita ja koulutamme CMAS- järjestelmien mukaan. Sukeltajaliiton kautta saamme koulutus- ja kouluttajamateriaalit näille kursseille.

Sukeltajaliiton jäsenenä saat lukea Sukeltaja-lehden, jossa julkaistaan uusimmat tiedot ja ohjeet sukeltamiseen liittyen. Sukeltajaliitto järjestää myös omia kesäleirejä, kilpailuja yms. toimintaa, joihin voit osallistua. Jos käyt Nousun jatkokursseja, Nitrox-kursseja, Rescue Diver-kursseja ym. ja haluat niistä CMAS -sukeltajakortin saat Sukeltajaliiton myöntämät kansainväliset sukelluskortit, kun olet liiton jäsen.

Nousun jäsenmaksu on aikuisille 79 euroa vuonna 2024 ja liittyminen on 60 euroa (kertamaksu). Siis ensimmäisenä vuonna liittymisesi tulee maksamaan 139 euroa, ja seuraavina vuosina 79 euroa. Maksu sisältää myös Sukeltajaliiton jäsenmaksun. Jos olet jo Sukeltajaliiton jäsen jonkin toisen seuran kautta, saat alennusta jäsenmaksuusi Sukeltajaliiton jäsenmaksun verran. Tällöin olet Nousussa rinnakkaisjäsenenä.

Alle 15 vuotiailta ei peritä liittymismaksua ja jäsenmaksu heille on 40 euroa vuonna 2024.

Lääkärintodistus

Jos omaat sukelluskortin ja lääkärintodistuksesi on vielä voimassa, merkitse se allaolevaan lomakkeeseen. Muutoin tulisi sinun täyttää terveydenselvityslomake ja arvioida sen avulla, tuleeko sinun käydä sukelluslääkärin tarkastuksessa.

Tutustuminen toimintaan

Ennen liittymispäätöstä olet tervetullut tutustumaan meihin ja toimintaamme uimahallivuorollamme

Ystävällisin terveisin,

Irene Savolainen
Nousu ry:n jäsensihteeri
jasensihteeri@nousu.fi