Seura

Sukellusseura Nousu Ry

Nousu ry on edistänyt jäsentensä turvallista sukeltamista jo vuodesta 1990.

Aktiiviseen ja ympärivuotiseen toimintaamme kuuluu muun muassa

Sukellusta

Kesäisin sukellamme Suomenlahden hylkykohteilla, joilla käydään jokaviikkoisilla lähdöillä sekä viikonloppuisin. Reissut tehdään veneellämme “Vuoksella”. Järjestämme ympäri vuoden leirejä, joista suosituin on perinteinen viikon mittainen kesäleiri Hangon vesillä. Muita sukelluskohteita ovat Suomenlahden rannat ja Suomen sisävedet niin kesällä kuin talvellakin. Lisäksi seuran jäsenet järjestävät aktiivisesti sukellusmatkoja eri puolille maailmaa.

Koulutusta

Järjestämme vuosittain kysynnän mukaan laitesukelluksen peruskurssin (CMAS P1), jatkokurssin (CMAS P2) sekä syventävän jatkokurssin (CMAS P3) sekä erikoiskursseja nitrox- ja kuivapukukursseista lähikouluttajakursseihin. Löytyy tarkempaa tietoa järjestettävistä kursseista sekä niiden aikatauluista. Sukelluksesta kiinnostuneille järjestämme mielellämme tilaisuuden kokeilla laitesukellusta. Vuonna 2008 Nousu sai vuoden Norppaseura-palkinnon tunnustuksena aktiivisesta ja innovatiivisesta junioritoiminnasta. Toimintaan kuuluu kaiken tasoisia snorkkelisukelluskursseja sekä uppopalloa ja uppokiekkoa.

Kaasuja ja kalustoa

Veneiden, retkikaluston ja laitepakettien lisäksi Nousulla on ajan tasalla pidetty ilma- ja kaasutäyttökalusto. Paineilman lisäksi meiltä on saatavilla kaikki tekniikkasukelluksessa käytettävät kaasut.

Nousun toiminta-ajatuksena on olla kaikkien sukeltajien seura. Pyrimme edistämään turvallista sukeltamista kouluttamalla jäseniämme ja tarjoamaan elämyksiä ja tukea niin aloittelijoille kuin kokeneillekin harrastajille.

Teemme usein yhteistyötä myös muiden seurojen kanssa