Hallivuoro perjantaisin

 

Nousulle on tarjoutunut tilaisuus jakaa hallivuoroa Espoon Urheilusukeltajien kanssa perjantai-iltaisin. Vuoro on noin tuntia aikaisemmin kuin aiemmin ja se on silti tunnin vuoro klo 21:00-22:00. Seuraavana aamuna ei tarvitse myöskään herätä töihin tai kouluun. Koska vuoroa jaetaan toisen seuran kanssa, se tarkoittaa joustamista puolin ja toisin. EUS käyttää koko allasta klo 21 asti alkuverryttelyyn ja sen jälkeen siirtyvät pelaamaan toiseen puolikkaaseen allasta, jolloin tilaa riittää nousulaisille. Ilmoittaudu Nimenhuudossa, jossa on tarkemmat ohjeet. 

Lasten ja nuorten hallivuorot jatkuvat sunnuntai-iltaisin klo 18-20, kunhan Matinkylän uimahalli avataan uudelleen vuoden 2024 puolella.

Nousu has the opportunity to share pool time with Espoon Urheilusukeltajat on Friday evenings at 9:00 – 10:00 pm, when we can use half of the pool. Please inscribe in Nimenhuuto, where there are the more specific instructions. 

The pool time for children and the youth are on Sunday evenings between 6 – 8 pm after Matinkylä swimming pool is reopened in 2024.

Vastaa