Takaisin Veteen, Sukella Suomessa tai Kuivapukukurssi

 

Takaisin Veteen

Onko laitesukelluskurssi käyty, mutta harrastus jäänyt aloittamatta? Haluatko nyt päästä uudelleen vauhtiin? Tarjoamme jäsenillemme toukokuun 2023 ajaksi laitepaketti vuokralle, koulutusta tiistai-illan vuoroillamme ja lopuksi avovesiharjoittelua Espoon saaristossa hintaan 150 euroa.  Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä koulutusvastaavaamme Emmaan, niin saat lisätietoa.

Sukella Suomessa

Oletko käynyt laitesukelluskurssin ulkomailla, mutta et ole tutustunut kotimaan vesiin ja sen tarjoamiin ainutlaatuisiin mahdollisuuksiin mm. hylkyjen aarrekammiona? Kaipaatko tukea ja tietoa Suomen vesissä sukeltamiseen? 
Tarjoamme jäsenillemme toukokuun 2023 ajaksi laitepaketti vuokralle, koulutusta tiistai-illan vuoroillamme ja lopuksi avovesiharjoittelua Espoon saaristossa hintaan 150 euroa.  Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä koulutusvastaavaamme Emmaan, niin saat lisätietoa.

Kuivapukukurssi

Toukokuussa 2023 järjestetään jäsenillemme CMAS Dry Suit kurssi sekä suomeksi että englanniksi. Kurssihintaan 180 euroa kuuluu opetusmateriaali, allasharjoittelua toukokuussa, avovesiharjoittelua Espoon saaristossa, laitepaketin vuokra toukokuun ajaksi ja CMAS Dry Suit kortti. Tarkemmat tiedot ovat alkavien kurssien tiedoissa  

Vastaa