Diver’s Night tulee taas

 

La 5.11.2022 klo 18:30
Porkkalanniemen grillikatos, Tullandintie 119 AB, 02480 Kirkkonummi.

Nousu Ry järjestää Diversnight tapahtuman lauantaina 6.11. Porkkalan Keittokatoksella klo 18:30. Osoite on Tullandintie 119 AB, 02480 Kirkkonummi, joka myös löytyy GoogleMapsista linkki: (https://goo.gl/maps/T7BE1hMWTjJ4jitR8). Osoitteen näyttämästä risteyksestä käännytään oikealle ja jatketaan keittikselle.

Ilmoittaudu Nimenhuutoon.

Tapahtumaan tarvitaan P2 tai vastaava luokitus, koska olosuhteet ovat yösukellusta vastaavat. Ottakaa mukaan otsalamput tms. pinnalla työskentelyyn ja sukellusta varten pää- sekä varavalo(t). Valaisemme kulkutien veteenmeno paikalle.

Nähdään keittiksellä 18:30 ja aloitetaan sopimalla parit ja käydään sukellustoiminta läpi. Sukellus voidaan aloittaa noin 19:30-20:00 paikkeilla. Vedessä pitäisi olla 20:22.

Keittokatoksella on useampi tulisija, joten kannattaa ottaa grillattavaa mukaan. Viimeisten tornarien mukaan paikalle saattaisi tulla myös kakkua, mutta jos jollain peukalot pyörii jauhoissa muutenkin niin extrat on tosi tervetullutta.

Yrittäkää käyttää kimppakyytejä niin parkkipaikka ei tule aivan täyteen ja pysäköikää turvallisuus asiat mielessä pitäen, jotta alueelle säilyy kulku.

Vastaa