Diversnight 2.11.2019 @ Porkkalan keittokatos

 

Tervetuloa Nousu Ry:n Diver´s Night / märkkärikauden päätös-tapahtumaan Porkkalan keittokatokselle

la 2. marraskuuta 2019 alkaen klo 18:00!

 

Nousu Ry järjestää jo legendaariseksi muodostuneen Diver´s Night yösukellustapahtuman. Tapahtuma ajoittuu ympäri maapallon samalle kellon lyömälle. Kaikki sukeltajat sukeltavat samaan aikaan; klo 20:19! Tilaisuudessa korostuu yhteisöllisyys. Nousun tapahtuma on rekisteröity tapahtuman virallisille sivuille.

Diver´s Night toimii myös märkkärikauden päätöksenä, jota Nousu Ry on järjestänyt ammoisista ajoista saakka. Vedet ja merivedet ovat jo tässä kohtaa auringonkiertokulkua viilenneet varsin vilpoisiksi ja nyt on hyvä hetki ulkoiluttaa märkkäriä viimeistä kertaa ennen talviteloille ripustamista. Kaivetaan märkkärit sitten seuraavan kerran, kun kevätaurinko on lämmittänyt veet taas linnunmaidoksi.

Sukeltamisen lisäksi ohjelmassa on rentoa grillausta ja mukavaa yhdessäoloa. Nousu Ry tarjoaa tapahtumaan etukäteen Facebookissa ilmoittautuneille makkaraa, mehua ja ehkäpä jopa kakkupalasen 🙂  tilaisuuden perinteitä kunnioittaen. Nuotion liekit leimuavat marraskuisessa yössä.

Tilaisuus on tarkoitettu seuran jäsenille ja on maksuton. Koti-, ynnä muut tukijoukot ovat myös tervetulleet tutustumaan seuran toimintaan. Sukellustoimintaan voivat kuitenkin osallistua vain luokitetut sukeltajat. Otathan luokituskorttisi mukaan.

 

Otathan mukaan ainakin:

  • Sukellusvarustesetin
    • (Nousun varustevastaavalta voi kysellä vuokralle tapahtuman ajaksi)
  • Sään mukaisen vaatetuksen
  • Omat mahdolliset eväät
  • Kaikki omat mahdollisesti tarpeelliset valot, valaisimet ja lamput.
    • paikalla on vakiona pilkkopimeää marraskuisena yönä 🙂

 

Kokoonnutaan keittikselle hyvissä ajoin; jo klo 18:00.

Ajo-ohjeet:

TL;DR: Tullandintie 119 AB ja siellä se parkkipaikka.

Aja Länsiväylää (tie 51) Kirkkonummen suuntaan ja seuraa kylttiä “Porkkalanniemi”. Länsiväylältä poistuttuasi ja liikenneympyrän jälkeen jatka noin 18 km mutkittelevaa tietä kunnes oikealle kääntyy Dragetintie (julkinen tie päättyy). Noin 650 metrin päästä käänny taas oikealle Tullandintielle. Tullandintieltä käännytään reilu kilometrin jälkeen taas oikealle, jossa kyltti 119 AB ja Diver´s Night opaste, joka ohjaa perille.

Mikäli sinulla ei ole omaa ajokkia, ota yhteyttä ja koitetaan järjestää kimppakyyti.

 

Kysymykset tapahtumasta voi osoittaa sihteeri@nousu.fi tai Facebook-tapahtuman alla.

Lisätietoja kansainvälisestä Diversnight tapahtumasta http://www.diversnight.com

 

Terveisin, Riku ja Olli / tulevat peekolmoset / Nousu Ry

Vastaa