CMAS Technical Skills Diver-kurssi

Kurssin ajankohta: 1.10.-30.11.2019

Kurssi sisältää neljä allassessiota Leppävaaran uimahallissa lauantai-iltaisin 19:00-21:00. Avovesiharjoituksia on vähintään neljä, joiden ajankohta sovitaan tarkemmin osallistujien kanssa.

CMAS Technical Skills ‐kurssin tavoite on kehittää niitä välttämättömiä taitoja, joita tarvitaan kaikentasoisten tekniikkasukellusten tekemiseen. Kurssi on suositeltavaa suorittaa ennen muuhun CMAS‐ tekniikkasukelluskoulutukseen osallistumista.

Tarjoaa sukeltajalla mahdollisuuden kehittää sukellustaitojaan tehden sukeltamisesta turvallisempaa ja nautinnollisempaa
Tarjoaa hyvän perustan vaativammille kursseille.
CMAS Technical Skills ‐kurssi on tasoltaan tekniikkasukelluslinjan peruskurssi.

CMAS Technical Skills ‐kurssin osallistujan on oltava vähintään 14 vuotta täyttänyt. Yläikärajaa ei ole. Hänellä on oltava

Voimassaoleva Sukeltajaliiton jäsenseuran jäsenyys tai Liiton henkilöjäsenyys, tai hänet on rekisteröity Liittoon Liiton yhteisöjäsenen kautta.
CMAS One Star Diver ‐kortti, tai vastaava toisen kansainvälisesti hyväksytyn sukelluskoulutusjärjestön myöntämä, ISO 24801‐2 (Autonomous Diver ) ‐standardin vaatimukset täyttävä kortti.
Lääketieteellinen sukelluskelpoisuus, joka on todettu joko terveysselvityslomakkeella tai sukeltajan lääkärintodistuksella.
Huoltajan kirjallinen lupa, mikäli oppilas on alaikäinen.

Hinta on 280€.

Vastaa