Diversnight 3.11.2018 klo 18 @ Porkkalan keittis

Nousu järjestää perinteisen Diversnight tapahtuman lauantaina 3.11 klo 18 Porkkalan keittiksellä. Tapahtuma on pääasiassa seuralaisille, mutta kavereita voi toki pyytää mukaan sukeltamaan. Paikan päälle voi myös pyytää perheenjäseniä tsekkailemaan meininkiä. Tapahtuma on samalla märkkärikauden päätös

 

Vedessä pitää olla klo 20:18, joten sukelluksen voi aloittaa siinä klo 19 jälkeen, esim. 19.30. Tulkaa ajoissa perille niin käydään paikat läpi sekä sukellusparit. Kokoontuminen klo 18 keittiksen parkkiksella.

Sijainti

Mitä erityistä mukaan: 
– Grillattavaa – keittiksellä on takka 
– Päävalo sekä varavalo (varavalon saa lainaan) 
– Tuikkuja pukemista varten 
– Otsalamppu on myös kätevä

Lisätietoja kansainvälisestä Diversnight tapahtumasta


Vastaa