Syksyn Laitesukelluskokeilutapahtumat

Loka-joulukuun aikana järjestetään useita laitesukelluskokeiluja Leppävaaran uimahallissa.

 

 

 

 

 

Introt pidetään Leppävaaran uimahallin lauantaivuorojen aikana, alkaen 18:30, seuraavina päivinä:

2.12.2017 
9.12.2017 

Laitesukelluskokeilun sisältö

Sukelluskokeilu, eli introsukellus on tarkoitettu ensimmäiseksi laitesukelluskokeiluksi, missä pääsee kokeilemaan turvallisessa ympäristössä kouluttajien avustuksella miltä painottomuus ja veden alla hengittäminen tuntuvat. Laitesukelluskokeilussa kouluttaja antaa lyhyen opastuksen sukelluslaitteen käyttöön ja sukellusta kokeillaan kouluttajan johdolla uima-altaassa. Introsukellukseen sisältyy teoriaosuus, missä käydään läpi laitesukellusta yleensä, sukellusfysiologiaa ja -fysiikkaa, tarvittavat laitteet ja välineet, sekä miten altaalla toimitaan. Teoriaosuuden jälkeen mennään altaalle suorittamaan itse introsukellus. 

Varusteet

Sukelluskokeilussa tarvittavat paineilmalaitteet ja perusvälineet tulevat seuran puolelta lainaksi kokeilun ajaksi. Myös omia sukellusvälineitä, esim. maski, snorkkeli ja räpylät voi hyvin käyttää kokeilussa. Varusteiksi riittää uima-asu, mukaan kannattaa ottaa kuitenkin vanha puhdas t-paita päälle laitettavaksi, jolla voi vähentää laitepaketin aiheuttamien hiertymien mahdollisuutta.

Pääsyvaatimukset ja hinta 

Introsukellukset pidetään pääsääntöisesti Leppävaaran uimahallissa lauantaisin 18:30 alkaen, mutta haluttaessa intro voidaan järjestää muuallakin. Kokeiluun voi osallistua 12 vuotta täyttänyt henkilö, jolla on normaali terveys. Introsukelluksen hinta on 50€ / henkilö, jonka voit myös maksaa useimpien palvelutarjoajien liikuntaseteleillä (katso lista palveluntarjoajista ja maksuohjeet). Maksimissaan voimme ottaa 10 henkilöä introsukellukselle. Kaikki sukelluskouluttajamme ovat kokeneita kouluttajia ja lajin aktiivisia harrastajia omalla vapaa-ajallaan.

Ilmoittautumiset koulutusvastaava Matti Hämäläiselle

Vastaa