Nuorisotoimintaa Kirkkonummella

Nousun nuorisojäsenien hallitreenit ovat alkaneet taas Kirkkonummen uimahallissa sunnuntai-iltaisin, jossa harjoittelemme syksyn ja kevään ajan.

Ryhmiä on neljä:

Marakatit: harjoittelevat perusvälineiden käyttöä ja uinnin alkeita lasten opetusaltaassa klo 19:15-20:00. Ryhmään mahtuu lisää 3-7 vuotiaita vettä rakastavia lapsia. Uimataitoa ei tarvita.

Norpan Taitorata: harjoittelevat ensimmäistä snorkkelisukelluskorttia (CMAS S1) varten isossa altaassa klo 19:15-20:00. Ryhmään mahtuu lisää 8-9 vuotiaita lapsia. Uimataitovaatimus 100 metriä yhtämittaista uintia ilman räpylöitä.

Räpylänjäljet: harrastavat monipuolisesti snorkkelisukellusta klo 19:15-20:00 isossa altaassa ja harjoittelevat snorkkelisukellustaitoja, uppopalloa, uppokiekkoa, pelastamista, valokuvaamista, arkeologiaa, kalojen tunnistamista yms. Ryhmään mahtuu muutama 10-12 vuotiasta lasta, joilla on snorkkelisukelluksen perustaidot.

Harrasteryhmä: harrastavat monipuolisesti snorkkelisukelluksen eri lajeja klo 19:40-20:30 isossa altaassa. Ryhmään mahtuu muutama 13-16 vuotiasta nuorta, joilla on snorkkelisukelluksen perustaidot.

Syyskuun ajan voimme ottaa ryhmiin uusia lapsia. Olethan yhteydessä nuorisovastaavaan Jesperi Rantaseen (junnuvastaava@nousu.fi), jos lapsesi olisi halukas aloittamaan jossain ryhmässämme. Lue lisää seuran nuorisotoiminnasta Nuorisotoiminta-sivulta.