Vuoksen avoimet ovet ja kansimieskoulutus

Vuoksella on avoimet ovet klo 18:30 alkaen. Tervetuloa tutustumaan Nousun uuteen veneeseen Suomenojan satamassa. Tapaaminen on klo 18:30 G-portilla. Ilmoittaudu Nimenhuudossa!

Aktiiviset sukeltajat, jotka tulevat Nousun lähdöille tai leireille, voivat tehdä sukellusretkistä sujuvammat ja miellyttävämmät osallistumalla veneen kiinnityksiin, ankkurointiin yms. kansimiestöihin. Jos aiot tänä kesänä käydä Vuoksella sukeltamassa joko viikkolähdöillä tai leireillä, olisi toivottavaa, että tulisitte nyt tutustumaan sekä veneen varustukseen että kansimiehenä toimimiseen.

Otathan omat pelastusliivit mukaasi, sillä mahdollisuuksien mukaan tehdään lyhyt retki veneellä ja harjoitellaan käytännössä näitä taitoja. Enintään 8 henkilöä otetaan kansimiesharjoitteluun per ilta, joten kerro ilmoittautumisen yhteydessä tuletko vain tutustumaan vai osallistutko myös harjoitteluun. Muista, että kansimies on sukupuolineutraali nimike ja myös jo Vuoksella sukeltaneet voivat osallistua harjoitteluun.

Tapahtumia järjestetään neljänä keskiviikkona 7.6, 14.6, 5.7. ja 12.7.

Vastuuhenkilönä Irene Savolainen.