Täyttövuorot

Täyttökalustomme sijaitsee Espoossa “Nousukeskuksella”. Toimitilaksi on vuokrattuna laajennettu autotalli. Nousukeskus palvelee meitä kaluston varastona ja paineilmapullojen täyttöasemana.


Tiistaitäyttö

Seuralla on viikottainen täyttövuoro Nousukeskuksella tiistaisin klo 18 alkaen. Ilmoittautuminen tiistaitäytöille tapahtuu Nimenhuudossa. Ilmoittaudu ajoissa täytölle, sillä mikäli kukaan ei ilmoittaudu viimeistään kahta tuntia ennen täytön alkamisaikaa, niin täyttö perutaan automaattisesti.

Nitroxia ja Trimixiä saa vain asianmukaisen kortin omaavat. Muista ottaa asianmukainen kortti mukaan, jotta täyttäjä voi täyttää haluaamaasi kaasua. Tarkista myös, että sinä tiistaina on sellainen täyttäjä paikalla, jolla on oikeudet täyttää haluamiasi kaasuja. Tämä tieto on merkitty alla olevalle täyttövuorolistalle:


Täyttökalusto ja saatavilla olevat kaasut

Nousukeskuksella on ajan tasalla pidetty ilma- ja kaasutäyttökalusto.

“Nitrox-“Kompressori Lennhart&Wagner 200 bar (aka VIIVI) – Sähkömoottori – Tuotto – Esiasetettu EAN 21/28/32/36 – Manuaalisesti EAN 21-40

Kompressori Seemann Sub 200/300 bar – Sähkömoottori – Tuotto 240 l/min. Kompressori Bauer Capitano 200/300 bar – Bensiinimoottori Honda marine 7.5 hv – 3kW sähkömoottori

Hapenantolaite Oxybox Ultraäänipesuri NS-research filtteri Happivippi

Kaasuista saatavilla: Helium, Argon, Happi


Oman avaimen saanti täyttöasemalle

Täyttöasemalle on mahdollista saada oma avain. Avainta voi hakea täyttämällä lomake, jonka hallitus käsittelee tapauskohtaisesti. Hakijan tulee olla luotettava, tuttu ja seuran toiminnassa aktiivisesti näkyvä henkilö. (Aktiivisuus tarkoittaa mm. hallivuoroille osallistumista, kurssi- ja koulutustapahtumissa puuhamiehenä toimimista, leirin pystyttämistä/purkamista, tavaran kuljettajana toimimista introjen ym. yhteydessä, osallistumista lähdöille, leireille, talkoisiin, tapahtumiin jne).

Avaimeen liittyvän paineilman tai muun täyttöoikeuden saaminen vaatii kuitenkin aina kaikilta tarvittavat näyttökokeet täytöstä sekä täyttökoulutuksen läpikäymisen. Muun paitsi paineilman kohdalla tämä tarkoittaa käytännössä Gas Blender tai Trimix Gas blender -koulutusta. Avaimenhaltijan velvollisuus on myös huolehtia happi- ja helium kaasupullojen vaihdosta sekä tiistaitäytöstä vähintään 2 kertaa vuodessa.


Turvallisuusohjeet

 


Täyttöihin liittyvät ohjeet

Lisätietoja kalustovastaavalta ja täyttövastaavalta.